“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

BENEFIETCONCERT 3 BARITONS
27 mei 2011 hebben de 3 Baritons hun medewerking verleend aan een benefietconcert t.b.v. het Koninklijk Wilhelmina Fonds in de Schildkamp in Asperen. De 3 Baritons werden muzikaal begeleid door het Nederlands Politie Orkest en het koor Song of Joy.

Geplaatst op: 25 Feb 2011 door: De 3 Baritons
KRANTENARTIKEL CONCERT 3 BARITONS - BONAIRE
RECENSIE AD 19 februari 2011

Kralendijk - Alle ingredienten waren woensdag aanwezig voor een wervelende show met veel romantiek op Bonaire: drie zangers van zeer grote klasse. Marco Bakker, Ernst DaniŽl Smid en Henk Poort, de 3 Baritons, een sfeervol ingericht strand van Plaza Resort met helder weer, een volle maan plus een grote opkomst van het publiek, kortom, "Una Noche Particolare'. De Bonaireaanse zang en dansgroep Tutti Frutti zorgde voor het voorgerecht, met als hoogtepunt het Simadanlied. Daarna kwam de hoofdschotel: het concert van de 3 Baritons met een fraaie opbouw van het programma met veel variatie, voor elk wat wils, romantiek in alle stijlen en ook van alle tijden.

Geplaatst op: 20 Feb 2011 door: De 3 Baritons
KRANTENARTIKEL CONCERT 3 BARITONS - CURA«AO
RECENSIE AMIGOE CURACAO - 16 februari 2011

Millicent 'Dudi' Smeets introduceerde afgelopen maandagavond namens de CuraÁaosche Kunstkring een concert in de ballroom van het Hyatt hotel gegeven door de baritons Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker die niet alleen hun kleurrijke zang maar ook nog een spetterende show weggaven die door een voltallig publiek applaudiserend en juichend werd begroet.
Geplaatst op: 20 Feb 2011 door: De 3 Baritons
CURA«AO
UITVERKOCHT VALENTIJNSCONCERT 3 BARITONS

De 3 Baritons vulden op Valentijnsdag het Hyatt Regency Hotel met opera, operette, aria's, filmmelodieŽn en Latijns-Amerikaanse nummers. Al snel nadat bekend werd dat de heren op CuraÁao zouden optreden, waren de kaarten voor dit concert uitverkocht!

Foto: Michel Drenthe


Op 16 februari geven de 3 Baritons een concert op het strand van Bonaire†bij Plaza Resort†en op 20 februari zullen Ernst DaniŽl en Marco Bakker samen een concert geven in Cas di Cultura op Aruba. Henk Poort moet vanwege andere verplichtingen op 18 februari terug zijn in Nederland.

Foto: Jeu Olimpio - Antilliaans Dagblad


Geplaatst op: 15 Feb 2011 door: De 3 Baritons
GOUDEN PERSBERICHT!

GOUD VOOR DE 3 BARITONS

(Foto: Ab Blauw)

De 3 Baritons - Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker - ontvingen op 15 februari 2010 een Gouden Award voor hun CD die in 1997 is uitgebracht. Op deze CD is hun eerste samenwerking te horen met het orkest ‘The London Studio Orchestra’ onder leiding van Harry van Hoof. De onderscheiding werd toegekend door platenmaatschappij T2 Entertainment vanwege het feit dat de grens van 100.000 verkochte exemplaren is overschreden.

Na 13 jaar zijn de 3 Baritons nog immer populair wat blijkt uit de tournee die in 2008 in de periode september-november uitverkochte zalen opleverde. Gedurende het eerste kwartaal van 2010 hebben de mannen hun agenda wederom leeg kunnen maken om met een nieuwe tournee diverse theaters in Nederland aan te doen. Het begeleidende orkest is nu het uit 30 leden bestaande ‘L’Orchestra Particolare’ onder leiding van Maurice Luttikhuis.
Tot en met 7 maart 2010 is hun optreden nog bij te wonen in een zevental theaters waaronder het Nieuwe Luxor in Rotterdam ( 28 februari ) en het Koninklijke Theater Carrť ( 7 maart ) waar de tournee zal worden afgesloten. Door hun drukke agenda zal een volgende tournee van de 3 Baritons nog geruime tijd op zich laten wachten.
Klik hier voor het televisiefragment van De 3 Baritons bij RTL-BOULEVARD (15 feb 2010).

Geplaatst op: 16 Feb 2010 door: De 3 Baritons

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design