“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

INTERVIEW MARCO BAKKER

Marco Bakker met De 3 Baritons op tournee. Het is als grap begonnen.

Onder leiding van een groot orkest dat onder leiding staat van Maurice Luttikhuis, trekken De 3 Baritons langs de podia. Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker.

Onder werktijd komen de baritons elkaar nooit tegen. In opera's en operettes is er nooit meer dan eentje nodig. Dat is het leuke bij de concerten van ' De 3 Baritons'. Daar staan drie stuks op de bŁhne. Dan deelt Marco Bakker het podium met zijn collega's Henk Poort en Ernst DaniŽl Smid. Een muzikaal gevecht tussen ijdele haantjes? Bakker vindt van niet. ' Er heerst een goed klimaat op het podium. Natuurlijk wil je je van de beste kant laten zien. Toen de zanglerares van Henk in de zaal zat, hebben Ernst en ik dat net voor zijn solo nog wel even onder z'n neus gewreven. Maar we hoeven niets te bewijzen. We hebben alledrie een carriŤre. Je wilt je onderscheiden van de anderen maar dat noem ik gezonde concurrentie. We zijn collega's, vrienden. En het publiek ziet dat'.

Geplaatst op: 25 Jan 2010 door: De 3 Baritons
RECENSIE

WEEKKRANT OSS d.d.13 JANUARI 2010
Een van de dingen die opviel tijdens het concert van De 3 Baritons is hun grote flexibiliteit ten opzichte van repertoire. Marco Bakker, Ernst Daniel Smid en Henk Poort zingen met hetzelfde gemak opera, operette, musical, folk en American songbook. Begeleid door L‘Orchestra Particolare o.l.v. Maurice Luttikhuis brachten de heren bekende aria’s en liederen, waarbij het publiek soms werd uitgenodigd om mee te doen. De interpretatie wordt soms aangepast aan de ouder wordende stemmen. Dit heeft overigens geenszins invloed op het feestje, dat op het toneel wordt gevierd. Want het plezier, dat de baritons in het concert hebben, is duidelijk en slaat over naar het publiek. En dat, na alle bekende melodieen, de avond wordt afgesloten met werk van Ernst Daniel Smid, geeft het geheel extra cachet.

Geplaatst op: 14 Jan 2010 door: De 3 Baritons
FOTO-IMPRESSIE 3 BARITONS LIVE IN CONCERT

NIEUWJAARSCONCERT EINDHOVEN

Na het overweldigende succes in 2008 en op veler verzoek van publiek en theaterdirecteuren zijn De 3 Baritons reeds gestart met een reprise van dit succesvolle programma. Hieronder een fotoimpressie van De 3 Baritons Live in Concert met een bruisend nieuwjaarsconcert in het Muziekcentrum Eindhoven op 3 januari 2010.

Foto's: K. Hommel, 3 DSI Fotografie

Geplaatst op: 06 Jan 2010 door: De 3 Baritons
ARTIKEL 3 BARITONS 2 JANUARI 2010

DRIE KWAJONGENS WEER OP PAD...

“Sinds dat De Drie Baritons hun agenda’s hebben schoongeveegd en gezamenlijk optrekken, stromen de boekingen binnen”, aldus Ernst DaniŽl Smid. Ouwe-jongens-krentenbrood? “We hebben veel lol samen maar op het toneel staan we niet te ‘schmieren’. We hebben onze reputatie hoog te houden”, vindt Marco Bakker. De Drie Baritons zijn in de jaren negentig bij elkaar gebracht door Ivo Niehe, als knipoog naar de wereldberoemde Drie Tenoren. De samenwerking bleek een hit.

Fotograaf: Danny van Kolck

Geplaatst op: 02 Jan 2010 door: De 3 Baritons
KERSTCONCERT

NIEUWE FOTO'S KERSTCONCERT DELFT!

Op 17 december 2009 werd voor de vijfde keer op rij het inmiddels traditionele 'Kerstconcert in Delft' gehouden in de Oude Kerk met medewerking van Marco Bakker, Ernst DaniŽl Smid, Wendy Krikken (Una Voce Particolare), Margaret Roest, The Jaffo Gate Quartet, Henk Ruiter, koor Concertante, Het Arpeggio Trio e.v.a. onder leiding van dirigent Gerard BrŽas.

Het was een, inmiddels ook traditioneel geworden, koude avond in de ' Oude Jan' doch warm door de prachtige stemmen en liederen als Ave Maria, Edelweiss, Mary's Boy Child, You Raise Me Up, Con te Partiro, Stille Nacht en nog veel meer!

Nieuw deze avond was dat er twee identieke concerten op ťťn avond waren te beluisteren in een twee keer bijna uitverkochte Oude Kerk. Het is een mooie avond geworden in het koude, door sneeuw bedekt, witte Delft. Foto (boven): Roel van Dorsten (Delft).

Foto's (onder): Koos Bommelť

Geplaatst op: 19 Dec 2009 door: De 3 Baritons

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design