“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

2 VRIJWILLIGE BARITONS!

Baritons bezorgen vrijwilligers een onvergetelijke dag!

De Nederlandse zorg is sterk afhankelijk van vrijwilligers. Mensen die hun vrije uurtjes opofferen, om de medemens te helpen. Zo ook in Zorgcentrum de Open Waard in Oud-Beijerland. Maar liefst 100 man, waarvan velen zelf al de 65 zijn gepasseerd, werken vrijwillig om de bewoners op verschillende manieren te verzorgen.

Twee van de beroemde 3 Baritons,  Ernst Daniël Smid en Marco Bakker gingen met ons mee. De zangers waren niet te beroerd om zich een dag vrijwillig in te zetten als maaltijdbezorger.

Geplaatst op: 18 Oct 2009 door: De 3 Baritons
MAX MAAKT MOGELIJK

ERNST & MARCO OP TV

Ernst Daniël Smid en Marco Bakker zijn vrijdag 16 oktober 2009 te gast in het televisieprogramma Max maakt mogelijk. Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen.

Uitzending gemist? Klik hier om de uitzending te bekijken.

Fotograaf: Joop van Nimwegen

Geplaatst op: 09 Oct 2009 door: De 3 Baritons
KIKA GALA CARRé

CARRéSTERREN ZINGEN VOOR KIKA
Op 5 oktober 2009 waren De 3 Baritons te gast bij het KIKA Gala in Koninklijk Theater Carré. Deze avond stond geheel in het teken van KIKA (Kinderen Kankervrij) naar een idee van Nico Dinkgreve, die zijn 40 jarig jubileum als toneelmeester in Carré geheel ten gunste van KIKA deed komen. Zo werd er door vele artiesten belangeloos medewerking verleend aan de CD 'Carrésterren zingen voor KIKA' en traden vele artiesten op zoals Simone Kleinsma, Acda & de Munnik, Tineke Schouten, Ruth Jacott, Koos Alberts e.v.a. Het is een geweldige avond geworden en er is veel geld ingezameld voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker, minder pijn en strijd en meer genezing en kwaliteit want nog steeds overlijden er veel te veel kinderen aan deze afschuwelijke ziekte.

Fotograaf: Paul Ridderhof voor KIKA Gala.

Geplaatst op: 09 Oct 2009 door: De 3 Baritons
YOUTUBE

DE 3 BARITONS OP YOUTUBE

INNAMORATO  (Omroep Max en Mooi weer de Leeuw)

LAST ROSE OF SUMMER  (Omroep Max Concert by the Sea)

PROLOOG (Omroep Max Concert by the Sea)

Geplaatst op: 04 Oct 2009 door: De 3 Baritons
PERSBERICHT

DEEL 1 CONCERT BY THE SEA OP TV

'Drie Baritons Concert by the Sea' is een van de prachtige muziekprogramma's die Omroep Max dit najaar uitzendt: een unieke registratie van de Drie Baritons vanaf het Scheveningse strand. Deel 1 werd uitgezonden op 25 september 2009. Uitzending gemist? Klik hier om de uitzending alsnog te bekijken.
Bron: Omroep MAX.   Fotografie:  Joop van Nimwegen

Geplaatst op: 10 Aug 2009 door: De 3 Baritons

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design