“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

Backstage
Backstage bij De 3 Baritons, Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker tijdens de repetities van hun nieuwe theatertour "De 3 Baritons in Ierland". Voor meer informatie en actuele speellijst zie de agenda van deze website.

Geplaatst op: 14 Oct 2013 door: De 3 Baritons
Speellijst 2013 - De 3 Baritons in Ierland
De volledige speellijst van de 3 Baritons in Ierland staat online in de agenda van deze website. Graag tot ziens ergens in den lande!

Geplaatst op: 30 May 2013 door: De 3 Baritons
De 3 Baritons in Ierland
Met een nieuwe tour zijn De 3 Baritons weer terug van weggeweest! Ditmaal nemen Ernst DaniŽl Smid, Henk Poort en Marco Bakker je mee op een muzikale reis door Ierland. Begeleid door het 20-koppige orkest, vertolken ze de mooiste klassieke werken. Onvergetelijke Ierse traditionals als Oh Danny boy, You raised me up, Cockles and mussels, Go Lassie go, en natuurlijk The wild rover van The Dubliners.

Geplaatst op: 14 Apr 2013 door: De 3 Baritons
DE 3 BARITONS NAAR JAKARTA

Geplaatst op: 08 Apr 2012 door: De 3 Baritons
3 BARITONS @ VEGHEL NIGHT LIVE

Op 26 juni 2011 verleenden de 3 Baritons hun medewerking aan Veghel Night Live. Dit evenement vond plaats aan de haven in Veghel. Harmonie Frisselstein zorgde voor de muzikale begeleiding en ook Veghelse talenten lieten zeer verdienstelijk van zich horen! Het publiek trok massaal naar de haven in Veghel waar alle ingrediŽnten aanwezig waren voor een prachtige zonovergoten, muzikale succesvolle middag!

Geplaatst op: 28 Jun 2011 door: De 3 Baritons

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design