“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

2 VRIJWILLIGE BARITONS!

Zo draait de bibliotheek, technische dienst en het computercentrum volledig op vrijwilligers. Voor het rondbrengen van maaltijden worden ook vrijwilligers ingezet. Zij brengen maaltijden langs bij bewoners in het huis, maar ook bij ouderen die in de buurt wonen. Omdat de meeste vrijwilligers hard werken en er weinig geld is om ze af en toe iets te geven, vertrok Max Maakt Mogelijk naar Oud-Beijerland, om de mensen die het zo hard verdienen eens een dagje in het zonnetje te zetten.

Twee van de beroemde 3 Baritons Ernst Daniel Smid en Marco Bakker gingen met ons mee. De zangers waren niet te beroerd om zich een dag vrijwillig in te zetten als maaltijdbezorger.

Ze liepen met vrijwilliger Harry L. (82) mee en brachten, uiteraard onder begeleiding van een hoge noot, de maaltijden rond. Een vrolijke verrassing, ook voor de bewoners! De vrijwilligers genoten van een fantastische middag.

Op een prachtige locatie in Mijnsheerenland werd een uitgebreide barbeque geserveerd. De baritons waren maar druk met sateetjes draaien en gamba’s keren. Iedereen at, dronk en genoot van elkaar ťn de zangkunsten van Ernst DaniŽl Smid en Marco Bakker. Het werd een dag die deze vrijwilligers verdienen. Zonder hen kan het huis niet draaien en dat geldt niet alleen voor dit tehuis.

Misschien brengt deze actie van deze twee baritons u op een idee en kunt u ook iets betekenen voor de ouderen in uw omgeving? Kijk op de site voor meer informatie over regionale vrijwilligerscentrale's of vraag na bij uw gemeente waar u zich als vrijwilliger in uw gemeente in kunt zetten.

Bron: Omroep Max, Max Maakt Mogelijk Foto: Restaurant Binnenmaas Mijnsherenland Uitzending gemist? Klik hier

Geplaatst op: 18 Oct 2009 door: De 3 Baritons
Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design