“ Hartelijk welkom op onze 3 Baritons site. Op deze site kunt U alle wetenswaardigheden lezen en downloaden over de voortgang van dit bijzonder en exclusieve concept.  Korte videofragmenten, geluidsfragmenten, biografieën van de heren,  links naar diverse sites, en niet te vergeten de agenda natuurlijk zodat u zelf uw keuzes kunt maken in het bezoeken van de exclusieve concerten .

3 Baritons , bestaat uit de ongedachte combinatie van 3 populaire klassieke zangers die elk kunnen bogen op grote populariteit en groot vakmanschap als het gaat om concerten, theaterproducties, opera, operette, musical, en Tv en Filmproducties.”

Ernst Daniel Smid            Henk Poort                     Marco Bakker

KRANTENARTIKEL CONCERT 3 BARITONS - BONAIRE

Foto: Classical Music Board Bonaire

Opera's uit Italie, Weense walsen, prachtige ballads, songs uit musicals, Negro-Spirituals, bekende stukken van grote zangers als Frank Sinatra en Dean Martin en aan het slot van de avond samen met Tutti Frutti, de uitsmijter: twee Antilliaanse liederen, 'Abo So' en 'Atardi' door de baritons in vlekkeloos Papiamentu gezongen, waarbij het publiek staande de grote artiesten van deze avond toezong en beloonde met een ovationeel applaus. Het concert, georganiseerd door de Classical Music Board Bonaire en Plaza Resort zal voor velen een dierbare en warme herinnering blijven. De dag na het concert was er een 'Masterclass' georganiseerd voor acht zangers en zangeressen die in een voorselectie waren uitverkozen. Ernst DaniŽl Smid en Marco Bakker zijn niet alleen grote zangers maar manifesteerden zich ook als grote zangpedagogen die in een kwartier tijd, door de juiste tips, aankomende zangers op het goede spoor konden zetten. Het was voor de deelnemers maar ook voor het aanwezige publiek een verbluffende ervaring om de leermeesters al ware het met een toverstokje aan het werk te zien. Overigens kwam door deze sessie nog eens aan het licht dat er een grote behoefte is aan goed zangonderwijs op Bonaire om het ruimschoots aanwezige talent verder te ontwikkelen. Misschien een prioriteit en een kans voor de Skol di Musica van Bonaire.
Geplaatst op: 20 Feb 2011 door: De 3 Baritons
Content Management Powered by CuteNews


Design by: Satchmo Design